Coverbands - All-in Evenementen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Coverbands

Entertainment

Trio 'So What'
'So What' is een professioneel trio dat uw bruiloft of feest de juiste meerwaarde zal weten te geven.
De leden van So What zijn alle allround musici met zeer veel ervaring.
Door deze rijke ervaring weten zij steeds weer het door hun gestelde doel te bereiken: een perfecte avond voor alle gasten!

So What beschikt over uitstekende verzorgde instrumenten en geluidsapparatuur, een kleine lichtinstallatie en stijlvolle artiestenkleding, aangepast aan de gelegenheid.

Daar waar zij met de modernste apparatuur werken is het mogelijk om als trio toch het geluid van een grote band ten gehore te brengen.
Het geluid kan indien nodig ook heel zacht!
Mahoneyz
"Professioneel, enthousiast, smaakvol en dansbaar"
Dat zijn de vier steekwoorden die de flitsende 7-koppige coverband Mahoneyz goed omschrijven.

De muzikanten van Mahoneyz hebben elkaar gevonden op het Conservatorium van Utrecht, waar zij allen studeren en wekelijks repeteren om hun setlist up-to-date te houden.

Het gezicht van de band wordt gevormd door de drie zangeressen, die met hun waanzinnige stemmen elke song van een warme, meerstemmige sound voorzien.
Zij worden ondersteund door een funky band bestaande uit een altijd vrolijke, groovende toetsenist, een swingende gitarist, een stoere bassist en een strakke drummer.

Mahoneyz speelt een zeer gevarieerd repertoire; van pop tot soul, van rock tot motown, van jaren ’50 rock ’n roll tot hits van nu. Zij vinden het een uitdaging om zelfs van relatief eenvoudige feestmuziek nog een spetterend geheel te maken.
Toch zijn zij vooral op zoek naar smaakvol repertoire en zoeken ze juist naar die nummers waar ze iets extra’s aan kunnen toevoegen.

Door hun veelzijdigheid zijn zij breed inzetbaar en maken uw feest compleet!Amber Roots
Amber Roots is dé garantie voor een spetterend evenement!
Professioneel, betrouwbaar en flexibel. Bruiloft, bedrijfsfeest of festival, het dak gaat er met deze coverband gegarandeerd van af!
Hoe? …met een gevarieerde show vol hits van vroeger en nu.
Een groovende ritme sectie, stomende blazers en twee zangeressen vol passie weten van elk optreden een fantastisch feest te maken. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu