Geluidsverhuur - All-in Evenementen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Geluidsverhuur

Entertainment

Samson Expedition XP25I draagbare accu PA
Dankzij zijn werking op een accu is hij ideaal voor mobiel gebruik!

De 5 inch fullrange luidspreker is eigenlijk de loop van het kanon. Deze produceert dankzij een 25 Watt versterker meer dan voldoende vermogen! Ideaal om uw mening te verkondigen, of uw muziek af te spelen. De langwerpige behuizing is dankzij het handvat goed te dragen in één hand. In uw andere hand kunt u de microfoon houden. Deze is voorzien van een push-to-talk systeem. Zo wordt er alleen signaal opgevangen als u dat wilt.

De XP25I kan ook gebruikt worden voor wat rustigere toepassingen. Hij is niet voor niets voorzien van een iPod dock en een lijningang! Zo sluit u zo een iPod of MP3-speler aan..

Uitgebreide volumeregeling laat het toe om de knoppen tot in de max te draaien als u dat wenst!Samson XP40i
De Samson XP40i is een actieve 2-weg luidspreker met een 6" woofer en een vermogen van 40 Watt. Dat deze luidspreker actief is, houdt natuurlijk in dat hij een ingebouwde versterker heeft. Ook heeft deze luidspreker een ingebouwde accu. Je kunt hem dus gewoon gebruiken als er geen stroomaansluiting in de buurt is. Niet alleen heel eventjes, maar ongeveer drie en een half uur lang.

Aan de achterkant van deze luidspreker zitten een microfoon / instrument ingang en een line ingang voor bijvoorbeeld een CD-speler, een computer of een smartphone. Op de bovenkant van de luidspreker zit een iPod dock waarop je een iPod kunt plaatsen. Met behulp van een drietal draaiknoppen kun je het volume van iedere ingang afzonderlijk regelen. Met behulp van twee andere draaiknoppen kun je de bass en de treble aanpassen en het geluid zo helemaal afstemmen op de muziek en de locatie.

Bijna vanzelfsprekend is het mogelijk om deze luidspreker op een luidsprekerstatief te plaatsen.
Het gewicht van deze luidspreker bedraagt slechts 8,4 kilogram.QTX QX8PAV draagbare PA-Set met Bluetooth en CD/DVD-speler
De QTX QX8PAV draagbare PA-Set met Bluetooth en CD/DVD-speler bestaat uit een apparaat van de actieve en passieve satellietspeaker, beide gevestigd in hoge dichtheid molded kasten.
Het apparaat heeft een sleuf gevoed DVD/CD speler en USB-audio-speler voor het afspelen met IR-afstandsbediening inbegrepen, terwijl een Bluetooth receiver is uitgerust met nog een andere methode van afspelen vanaf smartphone of tablet.
De QX8PAV is een uitgebreide multi-functionele systeem voor een breed scala van toepassingen, ideaal voor conferenties, danslessen, klaslokalen of muzikanten.
Dit systeem kan worden gevoed door het lichtnet of als alternatief een interne oplaadbare batterij, en beschikt ook over 2 VHF wireless microfoons.SoundCaddy One
Met recht 'de snelste PA ooit' genoemd. De Soundcaddy One is ongelooflijk compact en eenvoudig op te zetten. Het heeft de eigenschappen van een line array, waardoor een egale afstraling mogelijk is. Daarnaast is er in de toppen nog een nieuw beveiligingscircuit (met PTC’s én lampje) in doorgevoerd om de boxen nog betrouwbaarder te maken zonder aan klank in te boeten.

De Soundcaddy One bestaat eigenlijk uit een sub/top combinatie. Het geheel is smal en hoog, zodat de verticale ruimte goed gevuld wordt. Dit betekent dat er geen grote tussenpalen nodig zijn en de horizontale ruimte-inname gering is.

Er zijn drie 6 inch woofers voor de subwoofer beschikbaar, met zes 3.5 inch midhoog drivers voor de topkast. Een 600 Watt sterke klasse D versterker zorgt voor het nodige vermogen. Dankzij de ontwikkeling van de drivers wordt het vermogen efficiënt ingezet. Elke driver heeft zijn eigen speciale weergavegebied. Zo werkt het systeem als een soort line array. Maar dan zonder tientallen losse kastjes.

"Bij verhuur: geluidsman inbegrepen" 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu